Sinterklaas actie bij de Speelgoedbank Nieuwegein

Naast de Voedselbank en de Kledingbank kent Nieuwegein ook de Speelgoedbank. De Speelgoedbank Nieuwegein is een vrijwilligersorganisatie welke gebruikt- en nieuw speelgoed inzamelt en deze gratis uitgeeft aan kinderen tot 12 jaar waarvan de ouders door financiële redenen of een slechte thuissituatie geen speelgoed voor hun kinderen kunnen kopen. Op zaterdag 23 november tussen 10.00 uur en 15.00 uur kunnen ouders of verzorgers van kinderen tot 12 jaar en die in het bezit zijn van een Stadspas of doorverwijzing van een officiële instantie voor het Sinterklaasfeest gratis speelgoed ophalen.

Het gebruikte speelgoed wordt verkregen via particulieren die het bij de Speelgoedbank inleveren. Al het speelgoed wordt eerst door vrijwilligers gecontroleerd op compleetheid en of het werkt. Eventueel worden kleine reparatie verricht. Met de komst van Sinterklaas wordt er weer een Sinterklaasactie opgezet.

Heeft u een Stadspas of een doorverwijzing van een officiële instantie? En heeft u kinderen van 0 tot 12 jaar? Kom je dan inschrijven voor de Sinterklaasactie aan de Vredebestlaan 23 in Nieuwegein. Inschrijven kan tijdens de openingstijden. Deze zijn op maandag van 18.30 uur tot 20.00 uur en op de vrijdag van 12.30 uur tot 15.00 uur. Een extra inschrijfmiddag is op woensdag 6 november van 13.00 uur tot 16.00 uur. De laatste inschrijfmogelijkheid is op vrijdagmiddag 15 november. Let op: Zonder inschrijving geen toegang op 23 november aanstaande.

Kijk voor meer informatie op de website van de Speelgoedbank. Hier staan ook de verdere voorwaarden, de huisregels en hoeveel cadeautjes u per kind mag uitzoeken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren