Sintercity in winkelcentrum Cityplaza

Afgelopen zondag 1 december was het Sintercity in winkelcentrum Cityplaza. In het kader van de decembermaand ‘City of Wishes’ organiseerde winkelcentrum Cityplaza in samenwerking met Stichting Leergeld en de Voedselbank uit Nieuwegein een VIP Sinterklaas dag.

Ruim 140 kinderen waren afgelopen zondag aanwezig om de film van Sinterklaas te bekijken in bioscoop Wolff te Nieuwegein. Na de film genoten de kinderen van een heerlijke lunch met pannenkoeken bij Brasserie Plaza in Cityplaza. Sinterklaas bracht een bezoek aan het gezelschap en sloot deze mooie dag af met een snoepzak en een Cityplaza kadobon voor alle kinderen.

In de decembermaand laat Cityplaza wensen in vervulling gaan. Cityplaza is City of Wishes deze maand! Het kan dus zo maar zijn dat je aangenaam verrast wordt tijdens het winkelen. Is dat niet het geval, dan is er elke zondag in december koopzondag met een heel mooi activiteitenprogramma.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren