Sint Pannenkoekenfeest

Op zondag 27 november organiseert het 5G.Netwerk op de Koningin Julianaschool aan de Aert de Gelderhage 5 in de wijk Galecop een Sint Pannenkoekenfeest! Het 5G.Netwerk bestaat uit een groep christenen uit de wijken Galecop, Batau Noord en Blokhoeve. De activiteiten die door het netwerk worden georganiseerd zijn niet hele christelijke activiteiten. Tot nog toe is er een pannenkoekenfeest en een herdertjestocht gepland.

Arjanne Grobbe van het 5G.Netwerk: ‘We komen uit diversen kerken binnen en buiten Nieuwegein. Vorig jaar september zijn we met een klein groepje mensen, dat elkaar via school kende, gestart met brainstormen. We hebben in februari een borrel gehad waarbij we zoveel mogelijk christenen uit de wijk uitgenodigd hebben. Daaruit is het 5 G Netwerk ontstaan. 5G staat voor Galecop, Gezelligheid, Geven, Geloven in God. We willen mensen voor het eerst of opnieuw inspireren om God te ontmoeten. We willen daarom ongeveer elke maand een activiteit voor de wijk organiseren.’

De eerst volgende activiteit die gepland staat, is een Sint Pannenkoekenfeest. Deze wordt gehouden op 27 november aanstaande van 16.00 uur tot 19.00 uur op de Koningin Julianaschool aan de Aert de Gelderhage 5. Er is dan een pannenkoekenpoppentheater en kunnen de bezoekers hun eigen pannenkoek bakken boven een van de vuurtjes. Tevens kunnen er diverse spelletjes worden gedaan zoals pannenkoekhappen. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor (groot)ouders en iedereen die van gezelligheid en lekker eten houdt! De toegang is gratis.

Meer informatie over het 5G.Netwerk: 5G.netwerk@gmail.com. Zaterdag 17 december houdt het 5G.Netwerk een Herdertjestocht.

pannenkoekenbakkenbovenvuurtje

One thought on “Sint Pannenkoekenfeest

  1. Sofie

    Het zou fijn zijn als men zoveel mogelijk niet met de auto komt, om overlast voor de bewoners te voorkomen. Zeker als er ook nog activiteiten zijn in de sporthal, kan de parkeeroverlast enorm zijn. Heel hartelijk bedankt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk