Signeersessie meidenblad Girlz met Bibi Breijman goed bezocht in Nieuwegein

Afgelopen weekend kwam Bibi Breijman naar Nieuwegein. In de Bruna op winkelcentrum Cityplaza signeerde Bibi voor het tijdschrift Girlz. Deze maand staat zij op de cover van het meidenblad. Vooral jonge meiden zochten haar op in de winkel om een glimp van haar op te vangen en natuurlijk een handtekening!

Bibi Breijman (6 juli 1991) heeft zich vandaag de dag ontpopt tot een zeer succesvolle vlogger, presentatrice en video-ondernemer. Dagelijks geeft zij haar trouwe volgers een kijkje in haar leven op onder andere haar eigen YouTube-kanaal, waar ze momenteel 165.000 abonnees op bedient. Daarnaast produceert ze ook video’s over mode, beauty en random dingetjes uit het leven en schroomt ze niet om het achterste van haar tong te laten zien. Naast haar eigen kanaal is ze ook een van de presentatoren van het RTL-programma ‘Katwalk’. Samen met fashionista Lizzy van der Ligt duikt zij in de wereld van beauty, fashion en entertainment. ‘Katwalk’ is elke dinsdag, donderdag en zondag om 16.00 uur te zien op YouTube en op zondagavond bij RTL 5.

In 2010 kwam Nederland in aanraking met Bibi door het programma ‘Oh Oh Cherso’ en de opvolgers ‘Oh oh Tirol’ en ‘Oh oh Cherso II’. In 2012 deed ze mee aan de ‘Nationale IQ Test’ en behaalde hiermee de derde plaats. Later dat jaar was Bibi te zien in het RTL 5-programma ‘Echte meisjes op zoek naar zichzelf’ en in 2013 deed ze mee aan het SBS-programma ‘Vliegende Hollanders’ (sterren springen van de skischans). Ook was ze een van de gezichten van de KWF-reclamespot ‘Roken is zo…’

Onze videograaf Bart van Rooijen zocht haar op in de Bruna op Cityplaza en maakte bovenstaand videoverslag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk