Shannon Romijn uit Nieuwegein beste tatoeëerder ter wereld van 2020

Ondanks het moeilijke jaar vanwege het Coronavirus, loopt het voor de 27-jarige Nieuwegeinse Shannon Romijn van tattoo Instinkt erg goed. Sterker nog, ze is vandaag uitgeroepen tot beste tatoeëerder ter wereld van 2020. De competitie was een initiatief van MediaZink, een platform voor Body Art.

De Nieuwegeinse Shannon is alom bekend in binnen en buitenland voor haar miniportretjes van zowel dier als mens. Aanvankelijk gestart op een internationale tattoo-conventie in Frankrijk. Haar geplande klant kon onverwachts niet doorgaan en aangezien ze toch graag wilde laten zien wat ze kon, zette de Nieuwegeinse het portretje van Edgar Allan Poe op haar eigen enkel. ‘Mini portretjes zijn absoluut mogelijk’ aldus Shannon. ‘Mits gezet door de juiste artiest.’

Dit bleef uiteraard niet onopgemerkt en maakt Shannon Romijn, die haar studio heeft in de wijk Galecop in Nieuwegein, naam met deze kleine kunstwerkjes van exact 5.2 cm. De maat is heel specifiek en de details die ze er in legt en liegen er niet om. ‘Zo klein en zo gedetailleerd’ is iets wat haar klanten gelijk zeggen. Bijzonder is ook dat Shannon de portretjes niet in black & grey zet, maar in grijstinten. Oftewel een kleuren mini tattoo in grijs. Dit loopt nauwelijks terug, waardoor de kleur lang behouden blijft.

De Nieuwegeinse heeft al veel prijzen in haar studio staan. De meeste uit Scandinavië, en wel 10 uit Finland, maar de meeste komen uit Nederland. Twee prijzen komen uit Amerika en een uit België. De prijzen zijn gewonnen tijdens conventies over de hele wereld. En nu legt de hele wereld aan haar voeten. Tijdens de finale liet ze twee concurrenten uit Zweden achter zich: Helene Dahlberg (v) en Danne Epic Persson (m) die uiteindelijk nummer twee en drie werden.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren