Sfeervol kerstevenement in Cityplaza

Nieuwegein sluit 2017 af met een sfeervol winter-evenement in Cityplaza: Vorstelijk Nieuwegein. In tegenstelling tot eerdere berichten, is er einde van het jaar wel degelijk een kerstmarkt. Cityplaza en Wonderland Entertainment zijn druk bezig om een gezellig, sfeervol kerstevent vol entertainment en kersthuisjes te organiseren.

Complete kerst-makeover
Cityplaza krijgt aan de binnen- en buitenkant een complete kerst-makeover: met feestverlichting, kerstbomen, winterse decoraties en nog veel meer. Ook de zaterdagmarkt wordt volledig geïntegreerd in de kerstsfeer. Het kerstevenement wordt zoals gebruikelijk afgestemd met de stichting Binnenstadsmanagement, waarin gemeente Nieuwegein vertegenwoordigd is.

Sfeervolle, gezellige kerst in Nieuwegein
Alles draait om sfeer en gezelligheid tijdens kerst in Cityplaza. In de vele kersthuisjes verkopen ondernemers alles wat bij een gezellige, sfeervolle kerst hoort: van glühwein tot verrassend leuke kerstcadeaus.

Tweede kerstdag open
Vorstelijk Nieuwegein start op donderdag 21 december om 13.00 uur. De winkels in Cityplaza zijn op normale tijden geopend. Helemaal nieuw is dat op tweede kerstdag zowel de winkels op Cityplaza als de kerstmarkt geopend zijn!

Openingstijden
De actuele openingstijden van de winkels en de kerstmarkt worden tijdig gecommuniceerd.

2 thoughts on “Sfeervol kerstevenement in Cityplaza

  1. B.Plekkenpol

    Reuze leuk kijk er naar uit.
    BP.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren