Sevim Aksakal start als CDA-commissielid in Nieuwegein

Aan het begin van de raadsvergadering op donderdag 4 maart is Sevim Aksakal-Ongan beëdigd tot nieuw commissielid voor het CDA in Nieuwegein. Aksakal woont met haar gezin sinds 2007 in de Nieuwegeinse wijk Wijkersloot. Het CDA is blij dat met haar komst de fractie weer op volle sterkte is.

In het dagelijks leven werkt Sevim Aksakal in het bankwezen en is op diverse manieren betrokken bij de Nieuwegeinse samenleving. Sinds kort heeft ze zich bij het CDA aangesloten. ‘Door mijn rol als CDA-commissielid hoop ik een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons mooie Nieuwegein, de stad die mijn gezin wooncomfort, vrienden en veel geluk heeft gebracht. Een stad waar ik me thuis voel’, aldus Aksakal.

Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid en belangstelling voor politiek voelt Aksakal zich thuis bij het CDA. Waarden als solidariteit, respect hebben voor elkaars verschillen en zorgen dat we samen beter worden vindt ze belangrijk. Over haar ambitie als CDA-commissielid zegt Sevim Aksakal: ‘Ik wil mij inzetten om meer verbinding te creëren in Nieuwegein en zorgen dat er meer begrip komt tussen de verschillende bevolkingsgroepen. Een andere ambitie van mij is om een toekomstbestendig Nieuwegein achter te laten voor onze kinderen en kleinkinderen.’

CDA-fractievoorzitter Gerben Horst is blij met het aantreden van een nieuw commissielid voor zijn partij. ‘Met Sevim straalt de CDA-fractie meer diversiteit uit. Dat is een lang gekoesterde wens van mij, omdat ik vind dat meer groepen binnen de Nieuwegeinse bevolking zich moeten kunnen herkennen in de gemeenteraad als lokale volksvertegenwoordiging. Als brede volkspartij wil het CDA daar een bijdrage aan leveren’, aldus Horst.

Sevim Aksakal-Ongan

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk