Selin Gürses treedt op tijdens het AHN Zomerfestival 2019

Op zaterdag 24 augustus houdt de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) weer haar zesde middag met het Zomerfestival. Deze keer met een optreden van Selin Gürses. Dit festival van de Algemene Hulpdienst in Nieuwegein is speciaal opgezet voor de thuisblijvers. De entree, hapjes en drankjes zijn gratis.

De middagen in De Boogh aan de Oortjesburg 2 starten om 13.30 uur en duren tot 16.00 uur. Er is een vrije inloop. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u tijdig contact opnemen met de Algemene Hulpdienst (iedere werkdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 12.30 uur op telefoonnummer: 030 60 67 409.

Over Selin Gürses
Selin Gürses is een zangeres uit Nieuwegein die voor ons komt zingen en zichzelf begeleidt op gitaar. Een leuk detail is dat Selin ook als vrijwilligster bij de AHN actief is. Ditmaal gaat ze voor ons optreden tijdens ons AHN Zomerfestival en daar zijn we heel blij mij. Wij hopen dan ook dat u daarbij aanwezig kan zijn want het wordt een veelbelovend optreden.

De volgende en laatste middag is:
Zaterdag 31 augustus, dan gaan de beentjes van de vloer met Country Line Dance. o.l.v. Ton Vermeulen, waarbij ook passende muziek niet zal ontbreken. Geniet van het optreden of doe voorzichtig een paar stappen mee, het kan allemaal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren