Security4Teens in Nieuwegein

De maand oktober staat in het teken van cybersecurity; het is namelijk de European Cyber Security Month. Bovendien wordt er vanuit Nederland met de jaarlijkse Alert Online Campagneweken de komende weken extra energie gestoken in het bewust maken van consumenten en ondernemers om hun online en digitale veiligheid én hun digitale weerbaarheid te vergroten en te versterken. ‘En daar dragen wij vanuit Conclusion maar al te graag een steentje aan bij’ aldus Paul Oor van Conclusion tegenover onze redactie.

Paul Oor: ‘Ons business ecosysteem bestaat uit zelfstandig opererende bedrijven die alleen of in wisselende combinaties invulling geven aan de vraag en behoefte van de klant. Zonder uitzondering zijn onze bedrijven gericht op door technologie gedreven oplossingen, maar elk vanuit een ander perspectief. Altijd gedreven door ons motto Business Done Differently.’

‘Dat alles doen we uiteraard in een ecosysteem dat security en privacy ademt; ook op dit vlak zijn we immers actief vanuit onze dienstverlening. En uiteraard ook in ons dagelijks handelen. Maar we zijn er niet alleen voor bedrijven, maar ook voor tieners, want jong geleerd is oud gedaan!’ aldus Paul Oor.

Om de digitale weerbaarheid bij tieners te versterken, organiseren de bedrijven First8 en Bright Alley op zaterdag 20 oktober in Nieuwegein het evenement Security4Teens, met als thema ‘The Hackademy.’  Tieners gaan op deze dag aan de slag met lockpicking, hacking, encryptie, social engineering en phishing mails. Om zo niet alleen de risico’s maar vooral ook de kansen en mogelijkheden van digitalisering te zelf te ervaren. Dus, ben of ken jij een tiener? Het aanmeldingsformulier vind je hier.

One thought on “Security4Teens in Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren