Schoonspringers Aquarijn volop in de prijzen

Tijdens laatste wedstrijd van de vijfkamp reeks van dit seizoen hebben de schoonspringers van zwemvereniging Aquarijn de titel gegrepen. Afgelopen weekend wisten de schoonspringers in Den Helder de meeste punten te behalen.

Schoonspringer Manuel Oztopcu won zondagmiddag 5 juni een gouden medaille. Nieuwegeiner Matthew Hibbert behaalde hier brons. Ook de E-(9 jaar en jonger) en D-groep(10/11 jarigen) scoorden hoge ogen bij de vijfkamp. Zo was er een 5e plaats voor Nica Rakké. Zilver was er voor Daan Willemsen en Iris de Heer behaalde de gouden medaille.

In de C-groep (12/13 jarigen) was Esther Poort goed voor goud. In de B-groep (14-15 jarigen) sprong Judith Peeters naar de derde plaats. Door al deze mooie resultaten, waardoor Aquarijn 58 punten wist te behalen, kon de beker mee naar Nieuwegein worden genomen.