Campagne kan beginnen….

Vanavond is de kandidatenlijst van de Partij van de Arbeid vastgesteld. En wat mij betreft kan de verkiezingscampagne nu beginnen. Ik heb daar zin in. We hebben twee redenen om als PvdA Actief èn Samen keihard aan een goede campagne te werken. Landelijk, omdat we uitgekeken zijn op Balkenende en de zijnen.- Er ontstaan steeds meer achterstanden.- Er ontstaat een nieuwe onderklasse.- Er komen veel te veel mensen langs de kant.- Een zorgverzekering waarin maar weinigen geloven.Heel Nederland is de klos, het wordt tijd voor een kabinet BOS!!! Natuurlijk, zijn het straks op 7 maart lokale verkiezingen. Maar er is er ook een krachtige tweede reden voor een stevige campagne. Ons lokale college kijkt te veel de kunst af van Balkenende 2.Waar Zalm met de rekenmachine regeert, doet Monrooij hem plaatselijk na. En ondertussen laten de overige collegeleden toe, dat maatschappelijke voorzieningen worden afgebroken. Laten toe, dat de door voormalige PvdA-wethouder Riet van der Nat ontwikkelde sociale zorg, en zij heeft het echt rechtvaardig opgebouwd, niet sociaal meer is. Het is echt tijd voor wat anders! Het kabinet Balkenende dat de weg kwijt is verdient een signaal. Dat kunnen de Nieuwegeiners dan ook geven op 7 maart 2006. Want, het kan zoveel beter in Nederland.
Laten toe, dat het werken in de wijk niet meer mèt mensen is. Laten toe, dat de mensen van de Melkertbanen weer de uitkering in moeten. Laten toe, dat sport steeds duurder wordt. Laten toe, dat veel initiatieven de bureaucratie ingeslurpt worden, zonder dat een bestuurder met de vuist op tafel slaat.Een krachteloos, zelfs soms hartenloos college. Ook hier wordt het tijd voor aflossing. Want het kan òòk zoveel beter in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren