Katern

Schoonspringers Aquarijn nemen deel aan toernooi in Spanje

De schoonspringers van zwemvereniging Aquarijn uit Nieuwegein hebben het afgelopen weekend deelgenomen aan een internationaal schoonspringtoermooi in Las Palma in Spanje. Aquarijn nam deel aan dit toernooi met Manuel Öztopçu, Owen Johnston en Kirsten Veltman. Ze werden begeleid door Sabine de Vroome. Het toernooi werd onder andere bezocht door springers uit Spanje, Italië, Hongarije, Zweden en Rusland.

Manuel en Owen deden het prima in de A-categorie (16, 17, 18 jarigen). Voor Manuel is het zijn debuut in deze groep en met twee keer een 7de plaats op de 1 meter plank en 3 meter en stabiele wedstrijden mag hij tevreden zijn. Owen heeft al wat meer ervaring in deze groep. Hij wist dan ook op beide onderdelen de 6de plaats te behalen.

Kirsten Veltman sprong mee bij de senioren. Ze behaalde zowel op de 1meter als op de 3 meter een 7de plaats. Op de 1 meter wist zij een nieuw persoonlijk record te springen.

Van 1 t/m 4 februari komen deze springers alweer in actie bij de Senet Diving Cup in Eindhoven. Het grootste springtoernooi in Nederland. De Aquarijn-ploeg zal dan bestaan uit maar liefst 9 springers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren