Schoonmaakactie trambaan in Utrecht en Nieuwegein

Het trambedrijf van de provincie Utrecht voert binnenkort onderhoudswerkzaamheden uit aan de trambaan. Het spoor op alle overwegen van de trambaan in Utrecht en bij de kruising op de Zuidstedeweg in Nieuwegein wordt in de nacht schoongemaakt.

De werkzaamheden richten zich op de kruisingen van de trambaan tussen de halte Jaarbeursplein in Utrecht en P+R Westraven in Utrecht. Bovendien wordt gewerkt aan het spoor nabij het St. Antonius-ziekenhuis op de kruising van de trambaan bij de Zuidstedeweg in Nieuwegein. Gewerkt wordt de nachten van 14 en 15 juni tussen 1.00 en 5.15 uur. De werkzaamheden vinden ’s nachts plaats omdat het openbaar vervoer dan niet gehinderd wordt.

Hinder
Bewoners vlakbij de trambaan kunnen tijdelijk geluidsoverlast ervaren omdat het spoor wordt schoongemaakt met hogedrukreinigers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren