Schoolvoetbal Toernooi Nieuwegein 2014

De Stichting United Jeugd organiseert op de woensdagmiddagen 9 en 16 april (van half twee tot vijf uur) voor het 6e achtereenvolgende jaar het Nieuwegeinse schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van alle lagere scholen!
Dat gebeurt in samenwerking met de gemeente Nieuwegein en het Anna van Rijn college, dat jeugdige scheidsrechters en grensrechters beschikbaar stelt. Het toernooi vindt plaats op de velden van de voetbalvereniging SV Geinoord en VSV Vreeswijk.

De landelijke hoofdsponsor Albert Heijn en de KNVB hebben een mooie slogan bedacht, die luidt: ‘Laat je school niet in z’n hempie staan’

De jongens en meisjes van de groepen 7 en 8 hebben de daad bij het woord gevoegd, immers de belangstelling is enorm. 37 Teams van 17 scholen gaan de strijd aan om het kampioenschap. Meer dan 500 leerlingen doen mee. De verwachting is dat het als vanouds weer gezellig druk zal zijn op beide wedstrijdmiddagen. Ouders, leraren, sponsors, sport ambtenaren, de wethouder van sport…
Ook dit jaar staat sportiviteit wederom centraal. Zowel het sportiefste jongens (gemengde) team als het sportiefste meisjesteam krijgen allebei een mooie beker. De scheidsrechters zullen niet alleen naar de voetballertjes kijken, maar dit jaar zal het gedrag van het publiek, de supporters van een team, ook van invloed zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk