Schone visoevers in Nieuwegein

Op zaterdag 9 maart organiseert Hengelsportvereniging De Vaart-Poscar een schoonmaakdag in Nieuwegein. Tijdens deze dag zullen de leden met een team van vrijwilligers zoveel mogelijk zwerfvuil opruimen langs diverse wateren in Nieuwegein, onder andere Fort Vreeswijk en Fort Jutphaas, de vijvers in Park Oudegein, en diverse singels in Galecop en Batau-Noord.

De schoonmaakdag wordt in samenwerking met de gemeente Nieuwegein georganiseerd. De gemeente zorgt voor het materiaal, het afvoeren van het verzamelde vuil en voorziet de vrijwilligers van een gratis lunch. Verzamelen is om 09.00 uur bij Fort Vreeswijk waar ook de uitrusting zal worden uitgedeeld. Daarna zullen groepen zich verspreiden over de verschillende wateren. Rond 12.00 uur is er een lunch op Fort Vreeswijk. De schoonmaakdag eindigt om 13.00 uur.

Hoe meer vrijwilligers meehelpen, hoe meer op deze dag bereikt kan worden. Dus geef je op! Je kunt je als vrijwilliger voor deze dag opgeven bij Paul Wijmans van de Commissie Viswaterbeheer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk