Katern

Scholman en Djollo naar SV Geinoord

De afgelopen week hebben Jeroen Scholman (25) en Dimitri Djollo (32) aangegeven komend seizoen voor SV Geinoord te willen spelen. De technische staf van SV Geinoord laat in een reactie weten blij te zijn dat beide spelers hebben aangegeven deze stap te willen nemen. Djollo speelde in het seizoen 2019/2020 ook al voor SV Geinoord. Jeroen, al jaren uitkomend voor stadsgenoot JSV, was toe aan een nieuwe uitdaging en ziet die bij Geinoord.

Dimitri was enkele seizoenen geleden gestopt met een onwillige knie. Hij heeft in de tussentijd hard gewerkt om minder last te hebben van zijn knie. Ook de komende weken zijn er gesprekken met spelers die aangegeven hebben(weer) voor Geinoord te willen spelen. Wie dat zijn wil het bestuur nog niet zeggen zolang de onderhandelingen lopen.

Jeroen Scholman

Over Dimitri Djollo
Dimitri Djollo voetbalde eerder bij TOP Oss. Hij speelt als aanvaller en debuteerde op 17 augustus 2007 in de wedstrijd FC Dordrecht – TOP Oss. In zijn jeugd speelde hij al eerder bij SV Geinoord op Sportpark Parkhout waar hij leerde voetballen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren