Katern

Sanne de Hoop van VTV Nieuwegein op EK Tafeltennis in München

In München is afgelopen donderdagavond de loting voor de voorrondes van het EK Tafeltennis gehouden. TeamNLTafeltennis is met vier dames vertegenwoordigd op het multisport evenement, waaronder Sanne de Hoop. Zij wist zich middels een kwalificatietoernooi te plaatsen voor dit EK. De Hoop speelt bij VTV in Nieuwegein. Vandaag is het EK van start gegaan waar overigens ook Emine Ernst, oud speelster van VTV Nieuwegein aan deelneemt.

De Nederlandse dames komen naast het enkelspel ook uit in het dames dubbel en mixed dubbel. Sanne de Hoop speelt samen met de Sloveense Sara Tokic.

Sanne de Hoop (26) geeft aan erg uit te kijken naar dit EK: “Het is een mooie kans om mij te meten met de Europese top, ik ben dan ook ontzettend blij dat ik mezelf voor dit toernooi heb gekwalificeerd”. De 26-jarige speelster van VTV Nieuwegein die komend seizoen uitkomt in maar liefst vier competities (eredivisie dames, 1e divisie heren, Portugal en Engeland), heeft zich voor dit EK voorbereid in Slowakije en in Nederland bij het internationale TT4you trainingskamp in Schiedam. In het kwalificatietoernooi speelt Sanne tegen Tin-Tin Ho uit Engeland en de Poolse Anna Wegrzyn. “Ik ga alles geven om mijn beste spel op tafel te leggen”, aldus een gemotiveerde Sanne de Hoop.

Meer informatie over tafeltennis op dit multisport event vind je hier. Ook zijn de tafels 1 tot en met 4 te volgen via livestream.

Sanne de Hoop

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk