Katern

Sander van de Lagemaat wint QuoVadis Rijnhuyse Open 2018

Sander van de Lagemaat, spelend bij Lewabo uit Beneden Leeuwen, won zondag 9 september het jaarlijkse open tennis toernooi in Nieuwegein. Van de Lagemaat klopte Bennie van Es van TC Leerbroek in de finale met 6-4 en 6-3. In een spannende wedstrijd moest Sander van de Lagemaat zijn beste tennis blijven spelen tegen de taaie speler Bennie van Es. Daarmee werd het publiek bediend waar ze voor kwamen: knap en spannend tennis. Uiteindelijk kwam het op een enkele service-break aan in elke set, bleven de games spannend, maar echt in gevaar kwam Sander van de Lagemaat niet.

Onder prachtige omstandigheden werden zondag 9 september jl in Nieuwegein de finales van het QuoVadis Rijnhuyse Open gespeeld. Gevulde terrassen, mooie wedstrijden en prima tennisweer. Het publiek vermaakte zich prima bij de herenenkel-finale (categorie 3). Bij de vrouwen werd categorie 3 bij gebrek aan inschrijvingen niet gespeeld, maar ook in de andere categorieën was er genoeg goed tennis te zien.

Gemengd Dubbel 2
In het gemengd dubbel categorie 2 speelde Sander van Lagemaat met Manon Timmer (Lewabo) tegen Bram Schultings (Domstad) en Elleke van Heerwaarde (Uithof) een knap gewonnen wedstrijd, 6-1 en 6-4.

Het dubbelspel bij de mannen (cat. 3) werd een prooi voor Bob Rijkenberg en Mike Diks (beiden Rijnhuyse). Tweede in de poule werden Jeroen van Hoeflaken en Marcel TerSteeg.

De finalisten van de heren enkel met rechts de winnaar Sander van de Lagemaat 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren