Sander van de Lagemaat wint QuoVadis Rijnhuyse Open 2018

Sander van de Lagemaat, spelend bij Lewabo uit Beneden Leeuwen, won zondag 9 september het jaarlijkse open tennis toernooi in Nieuwegein. Van de Lagemaat klopte Bennie van Es van TC Leerbroek in de finale met 6-4 en 6-3. In een spannende wedstrijd moest Sander van de Lagemaat zijn beste tennis blijven spelen tegen de taaie speler Bennie van Es. Daarmee werd het publiek bediend waar ze voor kwamen: knap en spannend tennis. Uiteindelijk kwam het op een enkele service-break aan in elke set, bleven de games spannend, maar echt in gevaar kwam Sander van de Lagemaat niet.

Onder prachtige omstandigheden werden zondag 9 september jl in Nieuwegein de finales van het QuoVadis Rijnhuyse Open gespeeld. Gevulde terrassen, mooie wedstrijden en prima tennisweer. Het publiek vermaakte zich prima bij de herenenkel-finale (categorie 3). Bij de vrouwen werd categorie 3 bij gebrek aan inschrijvingen niet gespeeld, maar ook in de andere categorieën was er genoeg goed tennis te zien.

Gemengd Dubbel 2
In het gemengd dubbel categorie 2 speelde Sander van Lagemaat met Manon Timmer (Lewabo) tegen Bram Schultings (Domstad) en Elleke van Heerwaarde (Uithof) een knap gewonnen wedstrijd, 6-1 en 6-4.

Het dubbelspel bij de mannen (cat. 3) werd een prooi voor Bob Rijkenberg en Mike Diks (beiden Rijnhuyse). Tweede in de poule werden Jeroen van Hoeflaken en Marcel TerSteeg.