SamenLoop voor Hoop Nieuwegein doet recordpoging!

Onlangs heeft de organisatie van de SamenLoop voor Hoop bekend gemaakt dat de tweede editie zal plaatsvinden op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021. Alhoewel de datum nog ver weg lijkt te liggen zal voor de komende editie veel geregeld moeten worden zoals vergunningen, veiligheid en andere aspecten. De lokatie is deze keer Park de Kokkebogaard in de wijk Zuilenstein. Naast de indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten wil de organisatie in Nieuwegein wat extra’s toevoegen, iets dat zeer bijzonder is.

‘Wij gaan iets doen wat nog niet eerder is gedaan bij een SamenLoop voor Hoop, het is zo uniek en zal zijn weerga niet kennen! Wij gaan een poging doen voor een wereldrecord! ‘De meeste kaarsen die tegelijkertijd op één locatie branden’. Het huidige record staat op 12.135 en dateert uit 13 november 2012 en staat op naam van Art of Living Foundation uit India’ aldus de organisatie.

SamenLoop voor Hoop Nieuwegein wil het record breken door langs de looproute in Park de Kokkeboogaard aan beide zijdes meer dan 12.135 kaarsenzakken plaatsen om de paden te verlichten. De kaarsenzakken zullen zijn voorzien van opschriften, boodschappen en mooie herinneringen. ‘Hierdoor zal er in Park Kokkebogaard in de wijk Zuilenstein een fantastische energie vrijkomen die tot heiden en ver te voelen is.’

Ook meewerken aan dit mooie initiatief en recordpoging? De kaarsenzakken + kaars zijn verkrijgbaar via de commissieleden van SamenLoop voor Hoop in Nieuwegein. Dit voor een bedrag van € 5,-. Zij zullen er voor zorgen dat de kaarsenzakken + kaars in uw bezit komen.

Om al een beetje een beeld te scheppen hoe het er uit gaat zien kunt u op onderstaande sfeerfoto zien. De eerste editie vond plaats bij atletiekvereniging Atverni in Nieuwegein. Toen werd maar liefst 52.619,07 euro opgehaald voor KWF Kankerbestrijding door alle lopers in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren