SamenLoop Nieuwegein zoekt organisatietalent

In juni 2019 wordt er in Nieuwegein een SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Helaas kon de eerste SamenLoop voor Hoop in Nieuwegein niet doorgaan vanwege te weinig belangstelling. Daar wil de organisatie wat aan doen! Tijdens de  bijzondere 24-uurswandelestafette wordt er geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Heb jij hart voor KWF en wil je je als vrijwilliger inzetten? Meld je dan aan! Deze keer wil de organisatie dat de SanemLoop wel doorgaat in Nieuwegein.

Sinds de oprichting van KWF zijn de overlevingskansen voor patiënten meer dan verdubbeld. De wetenschap begrijpt inmiddels veel beter hoe kanker werkt. Om meer onderzoek mogelijk te maken wordt er tijdens onze SamenLoop geld ingezameld voor kankeronderzoek. De 24 uur staat daarbij symbool voor de strijd tegen kanker, die immers ook 24 uur per dag doorgaat. De teamleden wisselen elkaar af op het parcours en organiseren allerlei leuke activiteiten.

Vrijwilliger bij SamenLoop
Als SamenLoop-vrijwilliger krijg je de kans om te investeren in leven. Je kunt jouw talenten inzetten om SamenLoop Nieuwegein op de kaart te zetten. Dat kan bijvoorbeeld als commissielid. Samen met de andere commissieleden zorg je dat het evenement op rolletjes loopt en dat er zo veel mogelijk mensen meewandelen of komen kijken. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen aandachtsgebied, bijvoorbeeld communicatie, sponsoring, logistiek of teamwerving.

Meer weten?
Wil jij je zich inzetten voor onze SamenLoop? Neem dan voor meer informatie op woensdag 23 mei om 20.00 uur houdt de organisatie een informatie bijeenkomst in La CaZa (voormalig wijkhuis De Steeg) aan de Hoornseschans 101in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein.

One thought on “SamenLoop Nieuwegein zoekt organisatietalent

 1. Conny Van Wal

  Hallo,
  Dit zou toch een mooie rol zijn voor ons nieuwe vrijwilligershuis?
  Alwaar een zestal verschillende domeinmakelaars samen werken.
  Suc 6
  Groet Conny

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!