Samen voor een schoon Vreeswijk

Organisaties en ondernemers in Vreeswijk hebben de handen ineen geslagen en gaan samen aan de slag voor een schone buurt. Aan het begin van de lente, op zaterdag 22 maart organiseren de Activiteitengroep Vreeswijk, het Platform Vreeswijk, de Ondernemersvereniging Vreeswijk, het duikteam “Moby Divers” van duik- en zwemshop Moby Dick en de gemeente Nieuwegein een opschoonactie in Vreeswijk. Wethouder Hans Reusch geeft om 09.30 uur het startsein voor deze gezamenlijke actie op de Dorpsstraat bij de Kippebrug. Daar is voor de deelnemers een kop koffie en wat lekkers.

Het duikteam “Moby Divers” gaat vervolgens samen met vrijwilligers van de Activiteitengroep het water van de Vaartse Rijn en de Oude Sluis ontdoen van zwerfvuil. De Activiteitengroep roept alle inwoners van Nieuwegein, maar vooral van Vreeswijk, Nieuw-Vreeswijk en Vreeswijk-Oost op om deze dag met zijn allen de handen uit de mouwen te steken. Iedereen kan helpen door bijvoorbeeld het trottoir, straatgoten en perkjes schoon te maken. Kortom: het straatbeeld van Vreeswijk en de rest van Nieuwegein opschonen! Helpt u mee? Wilt u meehelpen? Geef u dan op bij vrijwilligers@activiteitenvreeswijk.nl of via 06-57043202. U kunt dan materialen lenen om de buurt op te schonen. U kunt eventueel ook in een groep aan de slag gaan.

Als u zich vooraf niet aanmeldt en toch wilt helpen, kom dan op zaterdag 22 maart om 9.30 uur gerust naar de kraam op de Dorpsstraat bij de Kippebrug.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren