Katern

Samen fietsen tijdens Burendag

Wil je iets leuks doen met je buren tijdens Burendag? Zaterdag 24 september kun je kiezen uit maar liefst 5 mooie fietstochten in en rond Nieuwegein. De routes liggen voor je klaar in het Theehuys op de Vreeswijkse Museumwerf. Gratis en voor niks maar: op=op. Dat geldt natuurlijk niet voor ons als digitale uitgever. De routes zijn namelijk ook hieronder te downloaden, zodat u ze zelf kunt uitprinten. Je kunt kiezen uit deze fietsroutes:

Fiets gezellig samen met je buren, vrienden, familie of ga er lekker alleen op uit. Je kunt starten tussen 10.00 uur en 15.00 uur. De fietsroutes worden je aangeboden door SportID Nieuwegein en Nieuwegein Fietst. Dit in het kader van de Nationale Sportweek.

Over de NOC*NSF Nationale Sportweek
In heel Nederland organiseren gemeentes, sportbedrijven en clubs in de week van 16 tot en met 25 september activiteiten om inwoners op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen. Dit houdt in zo veel mogelijk mensen in Nederland duurzaam aan het sporten en sportief bewegen te krijgen op een manier die bij hem of haar past. Sport verbindt en levert mooie vriendschappen op.

Over Burendag
Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe. In 2022 vieren we Burendag op 24 september.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk