Ruim 30 kinderen deden mee met ‘Geef Fokkesteeg Kleur

Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg heeft op 20 maart jl. het evenement ‘Geef Fokkesteeg Kleur’ georganiseerd. Het kleur geven aan Fokkesteeg is op twee manieren ingevuld.

De ruim 30 kinderen konden knikkertegels beschilderen, om de wijk kleurrijke elementen te geven en meedoen aan de wedstrijd om een ansichtkaart te ontwerpen (vrije expressie) en/of in te kleuren rond het thema ‘Fokkesteeg’, waarvan er een aantal als ansichtkaart gepubliceerd worden in wijkkrant De Fokkesteeg.

Knikkertegels

De beschilderde knikkertegels komen in de 3 verschillende delen van Fokkesteeg (Vestes, Schansen en Graven) te liggen bij de deelnemers in de buurt. Daarnaast zijn er 5 knikkertegels beschilderd voor een aantal (school)pleinen in Fokkesteeg. Deze worden later geplaatst in overleg met de betreffende organisaties. De mooiste knikkertegel is beschilderd door Inez Rams.

Ansichtkaarten wedstrijd

De kinderen hebben hele mooie creaties ingeleverd, zowel in de categorie vrije expressie als in de categorie ‘bestaande ontwerpen’ inkleuren. De bestaande ontwerpen zijn gemaakt door Emilie Zonneveld.

Het mooiste ingekleurde ontwerp voor een ansichtkaart is gemaakt door Enya Groenenberg. Deze wordt gepubliceerd in de eerstvolgende wijkkrant De Fokkesteeg. Daarnaast zijn nog twee ontwerpen in de prijzen gevallen en een eervolle vermelding. In komende wijkkranten zullen deze en ook andere ontwerpen worden gepubliceerd in de wijkkrant. Daarmee kan een ‘gekleurd Fokkesteeg’ ook verstuurd worden via de post.

Wilt u meer informatie over Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg of wilt u de wijkkrant ontvangen, dan horen we dit graag via wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk