Ruilfabriek te gast bij Lucky Life

Gi-ga-groen, deze maand gaat het over de natuur in de bibliotheek de Tweede Verdieping. Bewust omgaan met je spullen. Je spullen een tweede leven geven. Daar gaat het deze maand over in de community Lucky Life in de bieb. Ilja Jansen van De Ruilfabriek vertelt je er meer over op donderdag 27 oktober en iedereen kan gewoon op bezoek komen want Lucky Life is op inloop.

‘Elke maand verdiepen we ons in een ander thema in de bibliotheek. Deze maand is dat: natuur. Niet alleen tijdens de Kinderboekenweek staan we daarbij stil, maar ook tijdens diverse andere activiteiten in de bibliotheek. Zoals op 27 oktober wanneer Ilja Jansen van De Ruilfabriek te gast is van 14.30-16.00 uur in de community Lucky Life. Praat daarna door met elkaar over het thema en wissel tips uit. Samen ontdekken we hoe we kunnen werken aan een beter milieu en investeren we in een gezonde toekomst.’

En leen daarna een van de door ons geselecteerde boeken, zoals:

Stichting De Ruilfabriek
Stichting De Ruilfabriek is een goede doelen organisatie die gelooft en werkt vanuit de RUIL economie. Op beide locaties werken ze met vrijwilligers met én zonder een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk