RTL Cleaning aan de slag bij Work’InMall

Tijdens de benefiet-avond “De Burgemeester kookt”, editie 2016, was de echtgenote van veilingmeester Huub van Baal, die tijdens de veiling het hoogste bod uitbracht op een door RTL Cleaning beschikbaar gestelde cheque – goed voor de eenmalige glasbewassing aan binnen- en buitenzijde van een (kantoor)pand. Voor het goede doel, School’s Cool Lekstroom, bracht deze benefietavond een totaalbedrag van bijna € 14.000 op.

Begin mei kwam Rob van Luijn, directeur RTL Cleaning, kijken bij Work’InMall op de Borgstede om de benodigde tijd voor het schoonmaken van de ramen in te schatten. Hierbij vroeg Huub aan Rob of hij ook de graffiti op muren en rolluiken kan verwijderen.

Recent is Rob ook actief met het bedrijf Cleannovation. Onder dit label werkt hij op een milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoorde manier om gevel, stoep, schoolplein of gebouw schoon te maken. Op een wijze waarbij in ruim 90% van de gevallen geen chemische of reinigingsmiddelen nodig zijn. Ook graffiti kan hij hiermee relatief eenvoudig verwijderen. Zijn reactie op onze vraag was dan ook: “Dat gaan wij natuurlijk doen!”

Op woensdagmiddag 1 juni heeft RTL Cleaning en Cleannovation bij Work’InMall de graffiti als sneeuw voor de zon verwijderd. Hierbij was ook Hélène van Eekelen, voorzitter van School’s Cool, aanwezig. Iedereen is enorm onder de indruk over hoe eenvoudig met enig druk op het water en stoom de graffiti verdwijnt. Hélène zegt verder: “Wij hebben nog steeds mentoren voor de leerlingen uit groep 8 / klas 1 voortgezet onderwijs, die wij begeleiden, nodig.” Huub is eerder vrijwillig thuismentor geweest en weet hoeveel voldoening dit voor kind en mentor kan geven. Hij roept belangstellenden op zich te melden

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk