Rozen en gratis huidbehandelingen bij KMI en Beautastic op Wereldkankerdag

Met rozen en gratis huidbehandelingen voor borstkankerpatiënten staat KMI, samen met Beautastic, op 4 februari 2022 stil bij Wereldkankerdag. Op Wereldkankerdag is er aandacht voor alle zorg en ondersteuning rondom kanker. Voor KMI een belangrijk moment om vrouwen met borstkanker of net genezen hiervan, een steuntje in de rug te geven.

Geïnteresseerden voor de gratis gezichtsbehandeling kunnen zich telefonisch aanmelden via 030 – 6032971 of via de online agenda’s van KMI en Beautastic of hier. De behandelingen worden alleen de vestiging van KMI en Beautastic aan de Kerkstraat 14 in IJsselstein gegeven. De rozenactie is ook in de vestiging van KMI in Nieuwegein.

Hartverwarmende reacties
“Op Wereldkankerdag staat men wereldwijd stil bij kanker, ook bij KMI en Beautastic. De diagnose kanker heeft veel impact op de patiënt en op de directbetrokkenen. Het is daarom goed om hier op 4 februari extra aandacht aan te geven. Met rozen en een gratis huidbehandeling willen we vrouwen met en/of na borstkanker een steuntje in de rug geven”, aldus het team van KMI en Beautastic.

Over KMI
KMI Mammacare is het nazorgcentrum voor vrouwen met borstkanker in de regio Utrecht. Hier worden borstprotheses aangemeten en ook voor protheselingerie zijn de vrouwen hier aan het goede adres. Daarnaast behandelen de huidtherapeuten vrouwen met oedeem in de borst en verkleving van de littekens. KMI is SEMH gecertificeerd, wat inhoudt dat KMI rechtstreeks bij alle verzekeraars kan declareren.

KMI heeft vestigingen in Nieuwegein (t.o. het Antonius Ziekenhuis) en in IJsselstein (bij Beautastic aan de Kerkstraat 14). Beide vestigingen zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk