Rotaryclub Nieuwegein organiseert 14e Sport- en speldag

Vanwege het Coronavirus kon het afgelopen jaar de gezellige sport- en speldag voor kinderen/jongeren met een (verstandelijke) beperking niet doorgaan. Maar zoals het er nu uit ziet gaat het dit jaar weer gebeuren! Zaterdag 28 augustus aanstaande kunnen jongeren vanaf 13.00 uur op Fort Vreeswijk weer genieten van een middag vol diverse Sport- en spelactiviteiten. Deze middag wordt georganiseerd door de Rotaryclub Nieuwegein. Aanmelden is vanaf nu mogelijk via: sportenspeldagrotarynieuwegein@gmail.com.

Veel kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking zitten buiten Nieuwegein op school. Zij hebben hierdoor minder contact met andere kinderen in hun woonomgeving. De Sport- en speldag is dé gelegenheid andere kinderen en hun familie te ontmoeten. De Sport- en speldag is een dag voor het hele gezin. Een dag om te genieten en vrienden te maken. Een dag voor ontmoeting.

In een gezellige sfeer kan op zaterdag 28 augustus aanstaande weer worden deelgenomen aan diverse sport- en spelactiviteiten. Lekker smaken spelen en bewegen. Ieder op zijn eigen manier. Kinderen die niet aan de sportieve uitdagingen willen of kunnen deelnemen, kunnen zich uitleven door te schilderen, te tekenen en te knutselen. Uiteindelijk wordt iedereen kampioen en wordt de dag afgesloten met een heerlijke barbecue voor de kinderen en hun ouders/begeleiders.

De Rotaryleden verzorgen deze dag al vele jaren met succes. Er zijn voor de deelnemers en hun familie geen kosten aan verbonden. De dag wordt mogelijk gemaakt met hulp van sponsoren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk