Rookworst Wim Kastelein met goud bekroond

Tijdens de landelijke rookworstkeuring is de rookworst van Keurslager Wim Kastelein uit Nieuwegein met goud bekroond. Deskundige keumeesters keurde op diverse punten en concludeerde dat de ambachtelijke rookworst van Keurslager Wim Kastelein tot de beste van Nederland behoort.

De keurmeesters keurden de rookworst onder andere op smaak, geur, samenstelling en uiterlijk. “Een rookworst moet goed gevuld zijn. De darm moet knapperig zijn en mooi goud/geel van kleur. Verder is het belangrijk dat de typische rooksmaak en geur in voldoende mate aanwezig is, dat maakt een rookworst tot een echte ambachtelijke Keurslager-rookworst”, aldus Keurslager Wim Kastelein. “Onze rookworst voldoet aan al deze eisen, dus wij keken niet vreemd op toen de vakjury ons het goudkeur-certificaat overhandigde.” Die hangt nu op een mooie plaats in de winkel op winkelcentrum Galecop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren