Katern

Ronald Cornet gaat vertrekken bij VSV Vreeswijk

Ronald Cornet heeft bij VSV Vreeswijk zijn vertrek aangekondigd aan het einde van dit seizoen. De 59-jarige trainer geeft als motivatie ‘de onzekere toekomst van de voetbalclub waar hij momenteel als coach actief is.’ Cornet doelt daarbij over de toekomstplannen van Vreeswijk om op korte termijn te gaan fuseren met buurman SV Geinoord. Bij zijn huidige club Vreeswijk spelen ook twee zoons van Cornet in de hoofdmacht.

Slechte prestatie geen reden voor vertrek
Het team van VSV Vreeswijk begon het voetbalseizoen uitstekend. De ploeg stond na een paar wedstrijden zelfs in de subtop van de derde klasse. Maar daar is, vanwege de vele gebelesseerden en zieken, behoorlijk de klad in gekomen. Zijn team is inmiddels gekelderd naar de elfde plaats.

In 2018 verklengde Cornet nog zijn contract nadat hij een jaar actief was als trainer bij VSV Vreeswijk. In 2019 werd onder zijn trainerschap het zondag 1 elftal kampioen, waardoor de Vreeswijkers promofeerde naar de derde klasse.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren