Rommelmarkt in Buurtplein Doorslag

In Buurtplein Doorslag aan de Parelduiker 13 in de wijk de Doorslag in Nieuwegein wordt zondag 6   mei a.s. een rommelmarkt gehouden. Deze rommelmarkt is van 09.30 uur tot 15.00 uur.

Bezoekers mogen gratis naar binnen en de bar is open voor een kopje koffie e.d. Er is een lift en invalidentoilet aanwezig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kees van den Ham, zijn telefoonnummer is: 06-36404655.

rommelmarkttafel

2 thoughts on “Rommelmarkt in Buurtplein Doorslag

  1. b veluwenkamp

    Wat kost het om zo n tafel voor de rommelmarkt te huren

  2. Lenie

    Heb vandaag voor het eerst op deze rommelmarkt gestaan en heb voor het eerst in mij leven mee gemaakt hoe slecht een mens kan zijn . Mijn dochter en ik zijn heel slecht behandeld door Anja. En toen zij weg was kon iedereen dit beamen want ze was zo tekeer gegaan dat iedereen het wel moest horen . Maar pas toen ze weg was zei iedereen dat pas dus ik denk dat er veel mensen bang voor haar zijn en dit kan ik geloven. De reden dat ik dit opschrijf is nadat ik dit wilde bespreken met Anja en naderhand Kees wij voor leugenaars werden neer gezet Door Anja en dat vind ik heel erg dus daarom dit bericht zo een gedrag van iemand hoef ik niet te accepteren en wilde dit toch even kwijt .

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: