Rolstoel-Pieten verrassen bewoners Reinaerde

Twee rolstoel Pieten hebben een verrassingsbezoek gebracht aan de bewoners van Reinaerde in Wijkersloot. Jong volwassenen kunnen bij Wijkersloot wonen in een veilige omgeving. Ze worden begeleid in het ontwikkelen van hun zelfredzaamheid en het verkennen van hun toekomstmogelijkheden. Er zijn twee groepen, met elk een eigen entree, huiskamer en aangepast sanitair. Deze woonvorm is bestemd voor jongeren van 16 tot 25 jaar met een lichamelijke beperking en eventueel met een ontwikkelingsachterstand.

Aangezien Sinterklaas op het laatste moment wegens drukke werkzaamheden niet aanwezig kon zijn, werden er nog snel twee rolstoel Pieten ingehuurd.

Eerst werden de jongeren getrakteerd op pannenkoeken. Die werden gebakken door stagiair Jarith die met het zweet op zijn hoofd een hele berg pannenkoeken maakte. Daarna was het wachtten op de Pieten maar die lieten even op zich wachtten aangezien ze in de file stonden, maar toen ze eenmaal waren gearriveerd was het meteen dolle boel. Een voor een werden de jongeren bij de Pieten geroepen en werd er op rijm een cadeautje gegeven.

Iedereen was erg tevreden met wat de Sint had uitgekozen. Eveneens was er nog appeltaart en warme chocomel. Daarna werd er nog een film van Sinterklaas getoond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren