Katern

Rolschaatster Sylvia Pistorius van KRC Rolling 5e op EK in Duitsland

Afgelopen week zijn in Duitsland de Europese Kampioenschappen kunstrolschaatsen gehouden in het vrijrijden en dansen. Hiervoor waren door de rolschaatsbond KRC-sters Natalie Hengst en Sylvia Pistorius geselecteerd om hieraan deel te nemen. Beiden deden mee in de discipline dans. Natalie bij de junioren en Sylvia bij de senioren. Voor Natalie was het haar debuut tijdens een EK.

Bij de junioren reed Natalie Hengst een wat mindere style dans waarmee ze op de 14e plaats eindigde. Daarna liet zij echter een mooie vrije dans zien die goed was voor een 10e plaats. In het eindklassement werd zij uiteindelijk 14e, een prima debuut op het EK.

Bij de senioren reed Sylvia Pistorius twee fantastische dansen en haalde zij zowel bij de style dans als bij de vrije dans een prachtige 5e plaats. Waar zij vorig jaar bij het EK nog 8e was, werd zij nu 5e in het eindklassement. Vermeldenswaardig is dat Sylvia een technische score haalde die de derde hoogste score bij de senioren was.

Sylvia Pistorius

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren