Roel Rasker te gast in Oudegeinzaal

Vrijdag 28 september is Roel Rasker, oud-directeur van De Kom, te gast bij de eerste maandelijkse vrijdagmiddagborrel in de Oudegeinzaal op de begane grond van het Stadshuis, Stadshuisplein 1. De borrel is van 16.30 – 18.00 uur en wordt georganiseerd door MOvactor.

Roel Rasker stond bijna 25 jaar aan het roer van Theater en Kunstencentrum De Kom. Een gepassioneerde directeur die verknocht was aan het theater met de speciale mix van podiumkunst, kunsteducatie en amateurkunst onder één dak. Deze maand droeg hij de leiding over aan zijn opvolgster Ariane Kop. Per 1 oktober gaat Roel Rasker met pensioen en neemt afscheid van het theater en van Nieuwegein. De borrel staat in het teken van een informele ontmoeting.

MOvactor organiseert elke laatste vrijdag van de maand een vrijdagmiddagborrel met een speciale gast of een korte presentatie over een interessant onderwerp uit de politiek of samenleving. Iedereen die zijn week in een goede sfeer wil afsluiten en nieuwe mensen wil ontmoeten is van harte uitgenodigd. Dus neem collega’s en vrienden mee en geef je weekend een goede start. Consumpties zijn voor eigen rekening. (foto: Johanne Boot)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk