Roefeldag in Nieuwegein

Dit jaar wordt er voor het eerst geroefeld in Nieuwegein! Iedereen kan meedoen aan de Roefeldag als je in september 2016 in groep 6, 7 of 8 van de basisschool zit. Roefelen is snuffelen aan beroepen, maar je gaat ook actief meehelpen. Een soort ministage dus bij verschillende bedrijven, winkels, instellingen of organisaties in Nieuwegein.

Misschien wil jij wel eens leren wat een loodgieter doet? Mensen bedienen in een restaurant? Achter de kassa werken bij winkel? Zien wat een badmeester allemaal voor een werk doet? IJsjes maken bij een ijsmakerij? Leren wat een operator doet bij een zeepfabriek of hoe je een huis schildert? Kijken wat er allemaal op een uitvaartcentrum gebeurt? Iemands haar leren wassen? Frietjes bakken en helpen in een cafetaria? Dit kan allemaal op woensdagmiddag 5 oktober en nog veel meer. Kijk maar snel in deze krant!

Doe je mee? Dan zal de organisatie achter deze Roefeldag een leuk programma maken met Roefelstages bij vier leuke bedrijven, tussen 14.00 uur en 18.00 uur. En wellicht tref je zelfs één of meer van je voorkeuren. Inschrijven is gratis en kan zolang er plaats is. Er is plek voor 50 groepjes dus wees er snel bij. Meedoen aan de Roefeldag is gratis. Geef je op met een groepje van 4 kinderen plus een begeleider via: www.roefeldag-nieuwegein.nl. De Roefeldag zal officieel worden geopend door Wethouder Johan Gadella.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk