Rodney (22) heeft huis nu al vol met kerstspullen

Hij moet nog 101 nachtjes slapen, maar nu al heeft Rodney Huygens zijn huis in Nieuwegein helemaal vol staan met kerstversieringen. “Ieder jaar wordt het erger en koop ik er weer meer bij.”

Herten, rode ballen, een kerst-stal, Kerstmannen en uiteraard een kerstboom. Verslaggever Robert Jan Booij keek zijn ogen uit in de woning van Rodney.

En het is nog niet af. “Ik heb nog wel wat hoekjes over waar een kerstboom kan”, zegt Rodney. “Normaal begin ik altijd later, maar het is zulk slecht weer dat ik dacht: ik ga maar gewoon beginnen.”

KERST IS STOM
Opvallend: het kerstfeest zelf vindt Rodney niet zo boeiend. “Het is wel gezellig, maar het is niet dat ik erom sta te springen. Ik vind het een beetje van die hangdagen. Je zit maar te wachten tot je weer naar bed kan. Het gaat meer om de voorpret en de lampjes.”

TUINCENTRA
In de Utrechtse tuincentra zijn medewerkers nu al druk met de opbouw. Volgens Leo de Leeuw van de Intratuin in Utrecht is hout dit jaar de kerst-trend. “Wortelstrengen en houtdecoraties in de kerstboom. In plaats van glimmende ballen en zilveren pieken.”

Bron: RTV Utrecht

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren