Rode Kruis Nieuwegein neemt afscheid van twee bestuursleden

Woensdag 12 oktober 2016 heeft het bestuur van het Rode Kruis Nieuwegein afscheid genomen van voorzitter Jacques Hauptmeijer en bestuurslid Anneke ten Hove. Beide waren respectievelijk tien en acht jaar actief in het bestuur en hebben beide een grote bijdrage geleverd.

Het afscheid bestond uit een heerlijk etentje bij de Eeterie 03402 in Vreeswijk. Voor het hoofdgerecht sprak de nieuwe voorzitter Paul Reusch enkele woorden van dank uit. Zowel voor Jacques als voor Anneke was er als blijk van grote waardering. Na deze dankwoorden sprak Jacques enkele woorden over en tegen elk van de genodigden. Aan het einde van de avond deelde Anneke nog enkele herinneringen.

Zowel voor Jacques als voor Anneke is al een opvolger gevonden. Cathalijne Visser-Veldhuizen zal de taken van Anneke zo goed mogelijk gaan overnemen en de nieuwe voorzitter van het Rode Kruis Nieuwegein is Paul Reusch. Hij vindt het een eer om samen met de bestuursleden de Rode Kruis vrijwilligers in Nieuwegein in staat te stellen hun activiteiten optimaal uit te kunnen voeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk