Expositie: ‘Laat je verrassen’

Op zaterdag 29 september aanstaande zal de expositie ‘Laat je verrassen’ geopend worden in het KunstGein Podium in het Atrium van het Stadshuis. De opening vindt plaats om 15.00 uur en de werken zullen tot en met 27 oktober te bezichtigen zijn. De werken zijn verrassend en zijn van drie kunstenaars met verschillende disciplines.

Jan van Rossum – kunstschilder
Zijn werk is zeer gevarieerd; figuratief, fijn schilderen en abstract. Het werken met groot of klein formaat doek of meer-luiken, blijft voor hem een uitdaging.

Nancy Boone – Art-journals
Nancy verrast en prikkelt de bezoekers met haar teken-en schilderwerk in boeken oftewel Art-journals of beeldboeken.

Liesbeth Boon – Glas kunst
Naast glas in lood, glasappliqué, brandschilderen en restaureren van ramen experimenteert zij ook graag met andere technieken, zoals glasfusen, glascasting, powder printing en glas in beton.

Tijdens de exposite is er altijd één van de kunstenaars aanwezig die u graag meer kan vertellen over het werk dat u boeit. KunstGein Podium is open woensdag, donderdag, vrijdag en op de zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. U vindt het KunstGeinPodium in het Atrium (begane grond) van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein.

Enkele werken van de kunstenaars

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren