ROC-ers helpen met NLdoet

Tijdens NLdoet steken vele mensen op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart 2021 de handen uit de mouwen. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook Nieuwegeinse maatschappelijke organisaties die vrijwilligers nodig hebben voor een leuke klus of activiteit, kunnen zich nog aanmelden.

Ook dit jaar gaan leerlingen van het Horeca & Toerisme College van het ROC Midden Nederland meeklussen op vrijdag. De organisatie van NLdoet in Nieuwegein is op zoek naar organisaties die op vrijdag ook mee willen doen aan NLdoet en klussers vanuit het ROC voor hun klus of activiteit kunnen gebruiken. Organisaties die die dit willen kunnen contact opnemen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein.

NLdoet is de kans om met vrijwilligers een klus of activiteit aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor de organisatie. Maatschappelijke organisaties kunnen hun klus aanmelden op de website van NLdoet.

Informatie
Voor informatie over NLdoet kunnen belangstellenden kijken op www.nldoet.nl. Ook kan contact worden opgenomen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein, info@samenvoornieuwegein.nl of telefonisch: 06-43368435.

Leerlingen van het Horeca & Toerisme College doen ook dit jaar mee met NLdoet. Op de foto zijn ze aan de slag bij de Museumwerf. Foto: Geoffry Sittrop

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk