Robot Balthazar in Cityplaza

Wereldhave (eigenaar van winkelcentrum Cityplaza) heeft vrijdag 18 maart een Pop-up Store of the Future geopend op winkelcentrum Cityplaza. Wethouder Johan Gadella van economische zaken was daarbij aanwezig. Bezoekers kunnen nu kennismaken met de primeur op het gebied van verzorgingsproducten; Balthazar. Een robot die er voor zorgt dat je binnen no-time een gepersonaliseerd natuurlijk beautyproduct in handen hebt. Een product volledig naar jouw eigen wensen en behoeften. Balthazar staat daar tot en met 17 april.

Deze tijdelijke pop-up store is een onderdeel van de hoofdvestiging van Store of the Future in Den Haag. Hier vind je het Retail innovatie lab van Nederland. Retailers en partners laten je in deze store ontdekken hoe de winkel van de toekomst eruit kan komen te zien.

Het personaliseren van producten zal een belangrijk onderdeel in de toekomst van Retail gaan vormen, technologie maakt dit mogelijk. De robot Balthazar is onderdeel van de start-up Alpstories en staat voor het personaliseren van natuurlijke verzorgingsproducten. De consument wordt als het ware producent en kan op basis van ingrediënten, geur en verpakking zijn eigen product samenstellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk