Rita Verdonk te gast op de Vrolijke Vrijdag in Nieuwegein

ritaverdonk

Aankomende vrijdag 11 november 2016 komt Rita Verdonk de Vrolijke Vrijdag luister bij zetten in het Kleur- Geur- en Smaakcentrum aan de Marconibaan 42H in Nieuwegein. Toen Verdonk nog politiek actief was heeft zij haar verantwoordelijkheid genomen door in twee kabinetten Balkenende meerdere ministersposten te bekleden.

Na de politiek richtte ze haar eigen adviesbureau op, Rita Verdonk B.V.. In 2012 begon ze CVmonitor, een bedrijf dat de gegevens van sollicitanten controleert. CVmonitor streeft ernaar met een keurmerk de arbeidsmarkt betrouwbaarder en transparanter te maken. In september 2016 trad de oud-minister toe tot de Raad van Advies van internetbedrijf White Canvas.

Tijdens de Vrolijke Vrijdag kunnen de bezoekers mevrouw Verdonk vragen stellen over haar huidige bedrijf. Nieuwegeiner Hans van der Boor zal het gesprek leiden. De ‘Vrolijke Vrijdag’ begint om 16.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Er is mogelijkheid om te dineren tijdens deze Vrolijke Vrijdag. Wil je mee eten dan kan dat. De kosten voor het diner zijn 10,00 euro exclusief drank. Vooraf aanmelden is nodig via: info@kleurgeurensmaakcentrum.nl. Houders van de NieuwegeinPas eten voor slechts 5,00 euro mee. Het diner begint om 17.30 uur.

One thought on “Rita Verdonk te gast op de Vrolijke Vrijdag in Nieuwegein

  1. we eten al Rita binnen is zo rond 17.oo uur en wat tja nog ff wat bedenken ,maar zeker voldoende en mmmmmmm

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk