Rijtuigenbuurt houdt grote schoonmaak

Zaterdag 22 oktober aanstaande houdt de bewonerscommissie ‘t Karrespoor in de Rijtuigenbuurt weer een ‘Opschoondag.’ Net zoals voorgaande jaren worden de buurtbewoners weer gestimuleerd om het zwerfvuil rondom hun huis op te ruimen. ‘Het zwerfvuil is een groot problem in de wijk’ aldus de organisatie.

Bij het organiseren van deze dag is nauw samengewerkt met de gemeente Nieuwegein, die materialen en een lunch voor deze dag beschikbaar stelt. Ook Mitros Wonen draagt haar steentje bij, zorgen voor een leuke attentie die iedere deelnemer na afloop ontvangt en tevens helpt een vertegenwoordiger van Mitros Wonen mee met het opschonen van de wijk. Ook bewoners van de SBWU, die verschillende woningen in de wijk heeft, helpen mee met opruimen. Ook stelt de SBWU hun pand als locatie voor de ontmoeting en de lunch beschikbaar.

Het wijknetwerk zal in de toekomst met enkele vrijwilligers proberen om iedere twee weken de boel op te ruimen. Opgeven kan komende zaterdag. De ‘Opschoondag’ duurt van 10.00 uur tot 12.30 uur. Verzamelen voor de woning aan de Landauerdrift 2.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk