Katern

Rijnhuyse voltooit renovatie tennispark

Met de vervanging van het hekwerk om de banen, completeert Tennisvereniging Rijnhuyse deze maand de renovatie van het gehele park. In 2009 was een nieuw clubhuis een feit, in 2013 volgden de smashcourtbanen en nu dus het hekwerk.
Tennisvereniging Rijnhuyse is in 1969 opgericht en de hekken rond baan 1 t/m 3 dateren ook van die tijd. Hoog tijd dus voor de vrijwilligers van parkbeheer en baanonderhoud om 4 januari jl. een start te maken met de vervanging van de hekken. Als alles volgens planning verloopt, is de klus begin februari afgerond en is Rijnhuyse klaar voor het 50-jarig jubileum in 2019!

Voorzitter Rick van Midde: “Dat de hekken rondom baan 1 t/m 3 hun beste tijd hadden gehad, bleek afgelopen najaar tijdens een flinke storm. Een deel van het hek waaide toen om. Veiligheid staat bij ons uiteraard voorop, van uitstel kon geen sprake zijn. Het bestuur besloot om niet alleen het omgewaaide hek te vervangen, maar te kiezen voor een volledig nieuw hekwerk om alle banen. Omdat in de maand januari de minste tennisactiviteiten plaatsvinden, realiseren we de vervanging nu.
Als dit project is afgerond, kunnen we gerust zeggen dat de club helemaal klaar is voor de toekomst.”

Samen met Adrie Kooijman en Henk Lammerts, 2 vrijwilligers uit de commissies Parkbeheer en Baanonderhoud knipte voorzitter Van Midde 4 januari jl. het hek symbolisch door.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk