Rijnhuyse blij met sponsoring Van Anraad

Met een handtekening bekrachtigden Philip van Anraad, directeur Van Anraad Assurantiën | Pensioenen, en Rick van Midde, voorzitter Tennisvereniging Rijnhuyse, 29 juni jl. de samenwerking tussen beide partijen. Vanaf 1 juni jl. zijn de namen van Van Anraad Assurantiën | Pensioenen, en VAPD, het label voor pensioen- en inkomensadvies van Van Anraad, duidelijk zichtbaar vanaf het terras van de tennisvereniging. De overeenkomst is in ieder geval voor 3 jaar aangegaan.

Binnen de Nieuwegeinse samenleving is de naam Van Anraad al ruim 35 jaar een begrip in pensioenen en verzekeringen. Met de komst van Philip van Anraad als directeur van het bureau in 1997, timmert het bedrijf hard aan de weg om deze positie in de regio verder te verstevigen. Eén van de recente veranderingen is de introductie van het label VAPD (Van Anraad Pensioendiensten). “Tennisvereniging Rijnhuyse bestaat dit jaar 45 jaar, Van Anraad Assurantiën | Pensioenen bestaat ruim 35 jaar. Beide zijn wij in ‘het oude Jutphaas’ gevestigd en we hebben beide duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het geeft een soort band. Sponsoring van en betrokkenheid bij deze actieve tennisvereniging is voor ons dan ook een logische stap”, aldus Philip van Anraad.

Tennisvereniging Rijnhuyse (TVR), gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven banen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De vereniging telt ruim 600 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk