Ria zoekt onbekende Nieuwegeinse in het radiopprogramma ‘Adres onbekend’

In het radioprogramma ‘Adres Onbekend’ is Ria op zoek naar een vrouw uit Nieuwegein. In september 2014 gaat Ria in haar eentje mee met een 8-daagse reis naar Berlijn met reisorganisatie Van Nood Reizen. Ze is een van de weinige alleenstaanden in het gezelschap: “Dus in de bus kwam ik direct naast een mevrouw te zitten die ook alleenstaand was. Vanaf de eerste minuut was het gezellig. Het was zo warm toen.” In de bus naar Berlijn ontmoet Ria haar ‘beste reisgenoot ooit’, maar ze heeft nooit geweten hoe ze heet: “We hebben heel lang met elkaar opgetrokken daar, maar nooit namen genoemd. Ook niet van onze familieleden of vrienden. Dat ging gewoon zo.”

Rechts ziet u Ria met links van haar de gezochte vrouw uit Nieuwegein

Wat Ria zich nog wel goed herinnert is dat ze liever buiten het hotel ging eten en haar reisgenoot ook: “Wij besloten vrijwel direct dat we liever samen aten. Zij vertelde dat ze veel had gereisd naar Italië en dus aten we iedere avond samen pizza bij een Italiaan. Een fantastische reis was het!”

Dat de dames aardig wat verschillen in leeftijd maakte niet uit: “Ik ben 80 en ik schat haar een jaar of 65. Het was zo’n lieve en aardige vrouw. Nog nooit heb ik zo’n lief iemand ontmoet!” Nadat ze in Apeldoorn allebei op een andere bus overstapten naar huis, besefte Ria zich pas dat ze nooit gegevens hebben uitgewisseld: “Toen heb ik Van Nood Reizen natuurlijk meteen gebeld, maar die geven geen enkele informatie.” Het laat Ria sindsdien niet los: “Ze zit altijd in mijn hoofd!”

Weet u wie onderstaande vrouw uit Nieuwegein is? Laat het dan weten aan het radioprogramma ‘Adres onbekend.’ Het e-mail adres is: zoeken@adresonbekend.nl of bel 0800-3030300!

De gezochte vrouw uit Nieuwegein

Aanknopingspunten:
* een vrouw die in september 2014 een 8-daagse reis naar Berlijn maakte
* ze is nu vermoedelijk rond de 65 jaar
* ze kwam uit Nieuwegein
* de reis was via reisorganisatie Van Nood Reizen
* ze verbleven in Holiday-Inn Hotel, net buiten Berlijn
* haar arm en been zaten in elastiek verband tijdens de reis
* ze had een volwassen dochter, die woonde in een woning boven haar
* haar dochter had ook een dochtertje van toen 8 jaar, de vrouw in kwestie was dus oma van één kleinkind
* in datzelfde jaar ging ze met haar kleindochter op vakantie naar Bergen, naar een boerderij
* de vrouw was slecht ter been
* ze was weduwe
* ze hield van gezond eten, maar tijdens de vakantie aten ze vaak samen pizza bij de Italiaan
* had in haar leven veel gereisd naar Italië
* hield ze ontzettend van musea bezoeken
* had een rond gezicht en was brildragend

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren