Repair Café Galecop in teken van (elektronisch) speelgoed en poppen

Zaterdag 19 november wordt weer het maandelijkse Repair Café in Nieuwegein gehouden. Inwoners van Nieuwegein kunnen dan van 11.00 uur tot 14.00 uur in buurtplein Galecop aan het Thorbeckepark 183 hun kapotte spulletjes laten repareren. Deze keer wordt extra aandacht besteed aan speelgoed zoals (elektronisch) speelgoed en poppen.

Het Repair Café is een initiatief van vrijwilligers die repareren promoten als alternatief voor weggooien. Samen met reparatiedeskundigen wordt geprobeerd de spullen te herstellen. Repair Café repareert kleding, apparaten, fietsen en meubels. Informatie: repaircafegalecop@gmail.com.

Zaterdag 19 november
Kom met je kapotte speelgoed naar een Repair Café en maak het zelf mee! Elektrisch en elektronisch speelgoed kan in 70 procent van de gevallen weer worden gemaakt, blijkt uit de RepairMonitor, een online systeem waarin reparateurs bijhouden wat ze allemaal repareren.

Ook reparatie van huishoudelijke artikelen en kleding
Naast (elektronisch) speelgoed en poppen biedt het Repair Café zoals gewoonlijk ook hulp bij reparatie van kleding, huishoudelijke apparaten, speelgoed, meubels, enzovoort.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk