Repair Café Nieuwegein ook voor uw fietsverlichting

Zaterdag 5 oktober is het maandelijkse Repair Café Nieuwegein, van 11.00 uur tot 14.00 uur in het  Milieu Educatie Centrum (MEC) in park Oudegein. Het Repair Café is een initiatief van vrijwilligers die repareren promoten als alternatief voor weggooien. Inwoners van Nieuwegein kunnen er terecht met hun kapotte spullen. Samen met reparatiedeskundigen wordt geprobeerd de spullen te herstellen. Repair Café repareert kleding, apparaten, fietsen en meubels. Informatie: repaircafenieuwegein@gmail.com.

Zaterdag 5 oktober
De dagen worden weer korter. Fietsers fietsen dus een groter deel van de dag in het donker. Goede verlichting is een must want de kans op een aanrijding daalt daardoor flink. Wist je dat de kans op een aanrijding met 20% afneemt met goede fietsverlichting? Kom zaterdag 5 oktober naar Repair Café Nieuwegein om gratis je fietsverlichting in orde te maken. Vrijwilligers staan dan klaar om mankementen aan je fietsverlichting te repareren. Ook kunnen ze je fiets controleren: werken de remmen nog goed, zijn de banden nog op spanning, loopt de ketting nog lekker.

Ook reparatie van huishoudelijke artikelen en kleding
Naast de fietsverlichtingsactie biedt het Repair Café Nieuwegein zoals gewoonlijk ook hulp bij reparatie van kleding, huishoudelijke apparaten, speelgoed, meubels, enzovoort.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk