Katern

Repair Café Nieuwegein aankomende zaterdag

De vrijwilligers van het Repair Café in Nieuwegein staan zaterdag 7 december aanstaande weer klaar voor mensen die kapotte spullen hebben die gerepareerd moeten worden. De vertrouwde medewerkers van het Repair Café Nieuwegein repareren vrijwillig uw kapotte kleding, apparaat, fiets en noem-maar-op in het Milieu Educatie Centrum (MEC). Het MEC zit tegenover de molen in park Oudegein.

Tussen 11.00 uur en 14.00 uur zijn mensen welkom in het Milieu Educatie Centrum (MEC) aan de Geinoord 9 in Nieuwegein. Iedereen uit Nieuwegein kan langskomen bij het Repair Café met allerlei (kapotte) elektrische apparaten, maar ook met computers, fietsen en speelgoed. Kleine kledingreparaties, zoals knopen aannaaien, zomen die los zitten, gaatjes in kleding worden ook gedaan. Ook defect speelgoed wordt gemaakt, zodat het weer gebruikt kan worden. De vrijwilligers helpen u graag. Er is zelfs een klokkenmaker aanwezig.

Voor een groot aantal zaken hebben de creatieve vrijwilligers van het Repair Café in Nieuwegein wel een oplossing. De reparaties zijn allemaal gratis. Overigens zijn bezoekers ook welkom als er niets te repareren valt, maar ze gewoon op zoek zijn naar wat gezelligheid.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Het streven is om zo het vroegtijdig weggooien van spullen te voorkomen.

Meer informatie over het ontstaan van Repair Café’s is te vinden op de website. Informatie over het Nieuwegeinse Repair Café is te verkrijgen via: repaircafenieuwegein@gmail.com. Of bellen met Peer van Halderen via 06-17564000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!