Repair Café in Buurtplein Galecop

Lekt je koffieapparaat? Loopt het water niet door? Deze en andere defecten repareert Repair Café Galecop samen met jou op zaterdag 18 juni aanstaande. De aanwezige technici helpen ook met de reparatie van andere apparaten. Verder is er een naaisters en een fietsenmaker aanwezig.

De reparatie is gratis, een donatie is altijd welkom. Doel is om spullen een langer leven te geven en daarmee de afvalberg te verkleinen.

Het Repair Café plaats vindt plaats in Buurtplein Galecop aan het Thorbeckepark 183. Neem je kapotte spulletjes mee en kijk of de vrijwilligers het kunnen maken! Zij zitten van 11.00 uur tot 14.00 uur voor u klaar. In juli en augustus is het Repair Café Galecop gesloten.

Repair Café Galecop zoekt nog enkele vrijwilligers
Het Repair Café zin Galecop is sinds enkele maanden actief, daarom nodigt de organisatie mensen uit die handig zijn en op vrijwillige basis willen helpen om ook dit café tot een succes te maken. Kunt u kleding repareren, of een klok of fototoestel? Meld u dan aan. Voor meer informatie kunt u een e-mailtje sturen naar repaircafegalecop@gmail.com. Doet u mee?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren