Repair Café in Buurtplein Galecop

Lekt je koffieapparaat? Loopt het water niet door? Of moeten uw messen geslepen worden? Deze en andere defecten, zoals kapotte klokken repareert Repair Café Galecop samen met jou op zaterdag 16 december  aanstaande. De aanwezige technici helpen ook met de reparatie van andere apparaten. Verder is er ook nog een naaisters aanwezig voor kleine kledingreparaties.

De reparatie is gratis, een donatie is altijd welkom. Doel is om spullen een langer leven te geven en daarmee de afvalberg te verkleinen. De klokkenmaker is deze maand ook weer aanwezig en besteden de vrijwilligers extra aandacht aan het repareren van kerstverlichting, zodat u uw huis weer helemaal gezellig kunt maken voor Kerstmis.

Het Repair Café plaats vindt iedere derde zaterdag van de maand plaats in Buurtplein Galecop aan het Thorbeckepark 183. Neem je kapotte spulletjes mee en kijk of de vrijwilligers het kunnen maken! Zij zitten van 11.00 uur tot 14.00 uur voor u klaar. Afhankelijk van de drukte stopt het aannemen van reparaties dus bezoekers kunnen het beste tijdig komen. In verband met het opbouwen stelt de organisatie het op prijs dat u pas vanaf 10.30 uur in de wachtrij plaatsneemt.

Repair Café Galecop zoekt nog enkele vrijwilligers
Het Repair Café in Galecop is sinds enkele jaren actief. Omdat het steeds drukker wordt nodigt de organisatie mensen uit die handig zijn en op vrijwillige basis willen helpen. Kunt u kleding repareren, of een klok of fototoestel? Meld u dan aan. Ook worden nog een floormanagers en reparateurs gezocht. Voor meer informatie kunt u een e-mailtje sturen naar repaircafegalecop@gmail.com. Doet u mee?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk