Repair Café in Buurtplein Galecop

Lekt je koffieapparaat? Loopt het water niet door? Of moeten uw messen geslepen worden? Deze en andere defecten, zoals kapotte klokken repareert Repair Café Galecop samen met jou op zaterdag 20 mei aanstaande. De aanwezige technici helpen ook met de reparatie van andere apparaten. Verder is er ook nog een naaisters aanwezig voor kleine kledingreparaties.

De reparatie is gratis, een donatie is altijd welkom. Doel is om spullen een langer leven te geven en daarmee de afvalberg te verkleinen.

Het Repair Café plaats vindt iedere derde zaterdag van de maand plaats in Buurtplein Galecop aan het Thorbeckepark 183. Neem je kapotte spulletjes mee en kijk of de vrijwilligers het kunnen maken! Zij zitten van 11.00 uur tot 14.00 uur voor u klaar. In de maanden juli en augustus is het Repair Café gesloten.

Repair Café Galecop zoekt nog enkele vrijwilligers
Het Repair Café in Galecop is sinds enkele jaren actief. Omdat het steeds drukker wordt nodigt de organisatie mensen uit die handig zijn en op vrijwillige basis willen helpen. Kunt u kleding repareren, of een klok of fototoestel? Meld u dan aan. Ook worden nog een floormanagers en reparateurs gezocht. Voor meer informatie kunt u een e-mailtje sturen naar repaircafegalecop@gmail.com. Doet u mee?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren