Reinigingsdienst Midden-Nederland wordt gecontroleerd door de Rekenkamers

De rekenkamers van vijf Utrechtse gemeenten, waaronder die van Nieuwegein, gaan onderzoek doen naar de Reinigingsdienst Midden-Nederland (RMN). Ook Baarn, Bunnik, Soest en IJsselstein willen weten of de RMN haar taken goed en efficiënt uitvoert.

De reinigingsdienst haalt iedere week het huishoudelijk afval in meerdere gemeenten in de regio gescheiden op. Verder maakt de RMN de straten schoon en zorgt ze voor de gladheidsbestrijding in de winter.

Nieuwegein wil samen met de ander 4 gemeenten weten of het bedrijf haar taken goed uitvoert en of de inwoners ook tevreden zijn over de dienstverlening van de reinigingsdienst.

5 thoughts on “Reinigingsdienst Midden-Nederland wordt gecontroleerd door de Rekenkamers

 1. John

  Moet veel beter schoongemaakt worden.
  afvalbakken liggen vaak op de rijweg.

  1. Martin030

   Dat afvalbakken op de rijweg liggen, kan de reinigingsdienst toch niet worden aangerekend?? Als bakken na het legen soms nog 1 of 2 dagen buiten aan de weg staan…., kunnen ze omwaaien óf omgetrapt worden. Ik heb in mijn omgeving nog nooit volle bakken omgevallen op de rijweg zien liggen.
   En… als je er écht last van hebt, dan stop je even en zet ‘m weer op de stoep, toch? 😉

 2. Zie ‘s morgens de afvalbakken netjes op een rijtje staan, gedaan door de bewoners. Je kunt er nog langs met je kinderwagen zij het met moeite. Als de ophaal dienst is geweest kun je alleen nog gebruik maken van de rijbaan. Ik denk dat ik binnenkort handhaving eens ga bellen.

 3. John

  Dat de bakken op de rijbaan en/of het trottoir liggen ligt echt aan de chauffeur die ze leegt.
  Die vindt het volgens mij teveel werk om uit te stappen en ze rechtop te zetten.
  Daar hoef ik toch zeker niet voor uit te stappen.

  1. Martin030

   Als je er aan stoort wel…😉
   Ik zie idd wèl hééél af en toe dat de bak bij het teug zetten omvalt, de chf uit de auto komt en bak goed zet. Maar idd… óók wel eens dat er wordt doorgereden. Dan zal ‘ie het wel druk hebben.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!