Reinesteijnseweg wordt 30 km/u zone

Het College heeft besloten het verkeersbesluit tot het instellen van een 30km/u zone op de Reinesteijnseweg te handhaven. De ingediende bezwaren acht zij ongegrond en voor zover gericht tegen het plaatsen van verkeersdrempels niet-ontvankelijk.

Na heroverweging blijft het College bij haar standpunt dat de bruikbaarheid van de weg en de veiligheid van het verkeer beter gewaarborgd zijn bij een 30km/u zone met drempels dan zoals door bezwaar makers gewenst een verplicht (brom)fietspad.

Vorige week donderdag 2 oktober heeft wethouder Monrooij het besluit toegelicht aan de twee vertegenwoordigers van de belanghebbenden en deed hen het voorstel samen naar de inrichting van de weg te kijken (welke verkeersremmende maatregelen op welke plek). De dag erna ontvingen alle belanghebbenden een brief met daarin dezelfde boodschap.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren